Wat kan ik verwachten?

In het sfeervolle Fort van Sinterklaas wordt je als kind maar zeer zeker ook als ouder op magische wijze ondergedompeld in de wondere wereld van Sinterklaas. In het Fort krijgt de kleinste generatie een uniek inkijkje in de sprookjesachtig aangeklede residentie van de Goedheiligman en zijn gevolg. Niet alleen een genot voor het oog, ook voor de neus een ware beleving.

Bij een bezoekje aan het Fort worden er diverse gethematiseerde kamers bezocht waar de pieten op dat moment druk in de weer zijn met de laatste voorbereidingen voor 5 december. Uiteraard zal een exclusief bezoek aan de grootste kindervriend niet ontbreken!

Naast een onvergetelijk inkijkje in het authentieke Fort van Sinterklaas zijn er gezellige activiteiten voor de kinderen die geheel in het teken staan van mooiste feest van het jaar.Ze kunnen volledig los gaan met hun creatieve knutselkunsten, en krijgen de gelegenheid om hun beste dansmoves te tonen! Daarnaast is er de spetterende Pietenparty met DJ Piet en de muzikale Trompetpiet!

Kaartverkoop

Selecteer hier uw gewenste datum en
een tijdsblok. Daarna kunt u uw kaarten
aanschaffen. Vergeet niet om naast
kindertickets ook een ouder ticket te
bestellen. per 2 kinderen is 1 ouder
verplicht.

De Kamers

Klik hier om vast een sneak preview
te krijgen van de kamers die je kan
bezoeken tijdens Het Fort Van Sinterklaas. Uiteraard verklappen wij niet alles!

Sponsoring

Draag jij Het Fort Van Sinterklaas ook
een warm hart toe en wil jij graag een sponsorpakket afnemen?
Klik dan hier om meer informatie te
vinden over onze sponsorpakketten.