Wat kan ik verwachten?

In het sfeervolle Fort van Sinterklaas word je als kind maar zeer zeker ook als ouder op magische wijze ondergedompeld in de wondere wereld van Sinterklaas. In het Fort krijgt de kleinste generatie een uniek inkijkje in de sprookjesachtig aangeklede residentie van de Goedheiligman en zijn gevolg. Niet alleen een genot voor het oog, ook voor de neus een ware beleving.

Tijdens een interactieve tour worden jullie meegenomen op een unieke ontdekkingsreis door Het Fort Van Sinterklaas. De Pieten zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor pakjesavond maar ze maken graag tijd vrij om jullie te ontmoeten!

Zodra jullie het Fort terrein oplopen worden jullie opgewacht door de officiële Pietenband van Sinterklaas. Voordat jullie toegang krijgen tot Het Fort Van Sinterklaas hebben jullie natuurlijk al de bekende Sinterklaasliedjes geoefend en kunnen jullie deze gezellig meezingen.

Bij binnenkomst krijgen jullie een zeer bijzondere ontmoeting met een van de oudste pieten van de sint… Archiefpiet! Hij is de piet die alle geheimen van Sinterklaas weet en geeft jullie een geheim inkijkje in Het Fort Van Sinterklaas! Er wordt een geheimenkaart uitgereikt die tijdens de tour heel belangrijk is. In de thema kamers die bezocht worden moeten er opdrachten gehaald worden. Bij het behalen van de opdrachten krijg je een stempel en als alle opdrachten gehaald zijn krijg je van sinterklaas in zijn werkkamer een officiele Fort Van Sinterklaas penning!

Naast de geheimenkaart worden belangrijke kamers van Sinterklaas bezocht. Neem een kijkje in de keuken bij de Chef piet en proef de lekkerste pepernoten. Ga op avontuur in de magische pakjeskamer van Sinterklaas en breng een bezoek aan O Zo Snel in de grote stal! O ja, en vergeet natuurlijk vooral niet om jouw verlanglijstje achter te laten bij de Postpieten!

Sponsoring

Draag jij Het Fort Van Sinterklaas ook een warm hart toe en wil jij graag een sponsorpakket afnemen?
Klik dan hier om meer informatie te
vinden over onze sponsorpakketten.

De Kamers

Klik hier om vast een sneak preview
te krijgen van de kamers die je kan
bezoeken tijdens Het Fort Van Sinterklaas. Uiteraard verklappen wij niet alles!

Kaartverkoop

Selecteer hier uw gewenste datum en een tijdsblok. Daarna kunt u uw kaarten aanschaffen. Vergeet niet om naast kindertickets ook een ouder ticket te bestellen. Per 2 kinderen is 1 ouder verplicht.