Veelgestelde Vragen

Navigeren kan naar de Hoofdweg Oostzijde 739, 2131BD, Hoofddorp

Een ticket voor het Fort van Sinterklaas kost voor een kind tot 8 jaar oud €10,00
Kinderen tot 1 jaar mogen gratis het Fort van Sinterklaas betreden. Ouders dienen een ouderticket aan te schaffen. De kosten voor een ouder zijn €5,00 dit is inclusief 1 heerlijk kopje koffie of chocolademelk.

Je kan maximaal 15 tickets per boeking reserveren.

Zodra je een ticket hebt gekocht en een tijdsslot hebt geboekt gaan de poorten van het Fort van Sinterklaas voor jou open! Tijdens jouw tijdsslot heb je toegang tot het Fort Van Sinterklaas. Je waant je in de thema kamers, kan meedansen tijdens de pietenparty, mag onbeperkt mee knutselen en hebt een exclusieve meet en greet met Sinterklaas!

Nee. Tickets die aangekocht zijn kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Helaas is het meenemen van eigen eten of drinken niet toegestaan. Alleen in het geval van een speciaal dieet of allergie is het meenemen van speciale voeding toegestaan. In het Fort van Sinterklaas is een breed aanbod aan dranken en snacks te verkrijgen.

Aangezien het Fort stamt uit de 19e eeuw zijn er diverse smalle doorgangen in het pand. Tevens zijn er diverse trappen die betreden moeten worden tijdens de rondleiding. Dit zorgt ervoor dat het Fort jammer genoeg niet toegankelijk is voor mindervaliden.

Gezien er diverse trappen zijn in het Fort wordt het meenemen van een buggy of kinderwagen sterk afgeraden.

Aangezien de pieten uit de schoorsteen komen zullen er bij Het Fort Van Sinterklaas uitsluitend roetveegpieten te zijn zien.

Uiteraard is het maken van foto en filmopnames (ZONDER FLITSER) toegestaan. Grote camera’s zijn zonder toestemming niet toegestaan. Schakel geluid en flitser van uw camera gedurende uw bezoek aan het Fort uit!

Indien je een persaanvraag in wilt dienen kan dit middels een aanmelding naar Info@hetfortvansinterklaas.nl vermeldt hierin duidelijk wie er langs komt en voor wel mediakanaal deze persoon komt.

  • Jazeker! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de meest unieke sinterklaasbeleving van de Haarlemmermeer, meld je dan nu aan! Dit kan door een mail te sturen naar info@hetfortvansinterklaas.nl vermeld hierbij duidelijk jou persoonsgegevens en waarom je mee wilt werken aan Het Fort Van Sinterklaas.

Wij volgen ten alle tijden de richtlijnen van het RIVM. Mocht er aanleiding zijn tot aanpassing zullen wij hier tijdig over communiceren via onze media kanalen.

Kaartverkoop

Selecteer hier uw gewenste datum en
een tijdsblok. Daarna kunt u uw kaarten
aanschaffen. Vergeet niet om naast
kindertickets ook een ouder ticket te
bestellen. per 2 kinderen is 1 ouder
verplicht.

De Kamers

Klik hier om vast een sneak preview
te krijgen van de kamers die je kan
bezoeken tijdens Het Fort Van Sinterklaas. Uiteraard verklappen wij niet alles!

Sponsoring

Draag jij Het Fort Van Sinterklaas ook
een warm hart toe en wil jij graag een sponsorpakket afnemen?
Klik dan hier om meer informatie te
vinden over onze sponsorpakketten.